Pages

sobota 25. února 2017

Máme blogovin

Follow my blog with Bloglovin
 Ahoj!
Takže v tomto kratičkém info článečku vás informujeme o tom, že máme Blogovin. Můžete nám tam tedy hodit follow. :) Jinak odkazy na ostatní sociální sítě máte nahoře ve stránce sociální sítě, kde stačí pouze kliknout na název té sítě a jste tam. 

Deník knihomola


Ahoj! Jak Klaudi psala v prvním oficiálním Deníku knihomola, bude vycházet co dva týdny a jestli počítám správně, tak jsem na řadě. Sepsala jsem si seznam a dlouho přemýšlela, kam jaké knížky přiřadit, ale už to vím a... myslím, že kecání bylo dost. Tady je můj soupis přečtených knih za poslední měsíc.

středa 22. února 2017

Recenze: Město z kostí

Autor: Cassandra Clareová

Série: Nástroje smrti

Rok vydání v ČR: 2013

Rok vydání originálu: 2007

Nakladatelství: Knižní klub

Počet stran: 416

neděle 12. února 2017

Proč miluju čtení?

Ahoj,
vítám vás u článku, který je soutěžním článkem do soutěže od Azerets books. Zadala nám esej na téma Proč miluju čtení. Tak pojďte se podívat na tuto slohovku v mém podání. 

sobota 11. února 2017

Deník knihomola

Ahoj knihomolové!

S Klárkou jsme vymyslely nový typ článků a to Deník knihomola. Jedná se o článek, jenž bude vycházet co dva týdny. Jednou ode mně, podruhé od Klárky. A čeho se bude týkat? Je to něco na způsob týdne s knížkou. Vlastně vám shrneme, jaké knihy jsme přečetly za měsíc. Která byla ten nej atd. Dneska napíšu knihy, které jsem přečetla za dva týdny, bohužel jsme tuto rubriku nevymyslely dříve.

neděle 5. února 2017

Recenze: Běsnící světlo

Ahoj!
Dneska netradičně začneme příhodou spojenou s touto knihou. No
neuvěříte. Já si totiž celou dobu myslela, že čtu Běsnící léto. Říkala jsem to Klárce. V diáři mám napsat recenzi na Běsnící léto. Dneska jsem si říkal musím už to konečně napsat a nafotit. Tak jsem vzala tu knížku a fotím. Dívám se na ty fotky a teď přijde šok. Cože ono se to jmenuje Běsnící světlo? Teď jsem seděla na té zemi a byla naprosto v šoku. Já to měla celou dobu za Běsnící léto. No prostě to nechápu. 

středa 1. února 2017

Recenze: První konec

Ahoj!
Vítejte u naší společné recenze na První konec od Lauren James. Je to taková naše premiéra. První naše společná recenze. A taky první knížka, kterou máme z knihkupectví MK Knihy na spolupráci. Takže tím děkujeme paní majitelce a vřele doporučujeme naším čtenářům.

Co si hodláme přečíst v únoru

Ahoj!
Setkáváme se u tohoto článku opět po měsíci. To to rychle uteklo, co? První měsíc roku 2017 za námi. Pojďte se s námi podívat na naše čtecí plány pro únor.
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS