Pages

sobota 27. května 2017

Deník knihomola

Ahoj!
Minule vám o svých knihách povídala Klaudi. Takže jsem na řadě já a doufám, že jsem se od minula aspoň trošičku polepšila. Nepřečetla jsem toho sice tolik, jako vždycky Klaudie... Každopádně už nejsem tam kde minule.





pátek 26. května 2017

Článek o všem a o ničem #2

Ahoj,
už dlouho nevyšel tenhle článek a já si říkala, že by byla škoda nechat ho zaniknout. Ten první najdete tady. Tak tedy abych byla upřímná, nechtěla se mi psát recenze a myslím, spíše vím, že těch recenzí píšu celkem hodně. V dnešním článku se rozepíši o více tématech, jež doplním fotografiemi vlastní tvorby, jak jinak. Mimochodem všechny fotky na blogu (kromě samostatných obálek a fotek v rubrice O nás) fotím já čistě podle mé fantazie. Jinak jukněte na Instagram, kde často publikuju fotečky. 

neděle 21. května 2017

Recenze: Všechno, úplně všechno

Ahoj,
musím se vám pochlubit, tyto fotky již nejsou foceny na automat, ale na manuál! Díky Luci! Každopádně zpět ke knize. Obsahuje spoustu ilustrací, krátké kapitolky a unikátní příběh. To vše najdete ukryté pod krásnou obálkou.

úterý 9. května 2017

Recenze: Dívka v ledu

Ahoj,
dneska se vám pokusím přiblížit první případ detektiva šéfinspektora Eriky Fosterové. Knížku jsem přečetla vcelku rychle a to ze dvou důvodů. Ten první byl, že jsem ji prostě musela rychle přečíst, jelikož na ni v knihovně čeká spousta lidí. A ten druhý byl celkem prostý. Dívku v ledu autor napsal velmi čtivě a napínavě. 

sobota 6. května 2017

Deník knihomola

Ahoj,
vítám vás u dalšího Deníku knihomola. Na můj předchozí se můžete podívat tady a na minulý Klárčin tady. Tak tedy si sedám k notebooku, beru do ruky diář a vypisuju vám tady své přečtené knihy za uplynulý měsíc. Přitom ještě stíhám odpovídat na zprávy a koukat na hokej. Česko-Bělorusko. Fandíte taky hokeji?

středa 3. května 2017

Recenze: Dědička ohně

Ahoj,
vítám vás u recenze na třetí díl této populární série. Recenze na první díl zde a na druhý zde. Jak už možná víte, čtu to protože to má velký ohlas čtenářů. Musím říci, že jsem se v tom taky našla, ale tento díl napsala Sarah J. Massová o hodně slaběji. Na to, jakou tloušťkou se může kniha pochlubit, se mi zdá slabá. Teď už k samotné recenzi.

pondělí 1. května 2017

Co si hodláme přečíst v květnu


Ahoj!

Jako každý začátek měsíce, je tady další Co si hodláme přečíst, aby jste se mohli dozvědět, jakými knihami budeme trávit květen.
 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS