Pages

čtvrtek 1. září 2016

Co vychází..

Ahoj! Vítám Vás u dnešního článku. Začínám tímto novou rubriku která se jmenuje Co vychází...
S Klárkou jsme se shodli, že nás nebaví psát články typu Posuď knihu podle obalu,..

Tak proto začínám psát tuto rubriku. A taková věcička co se mi stala. Tento článek píšu na podruhé, protože jsem ten první nějak vymazala. Měla jsem ho celý, takže to píšu znovu. To je opravdu na nervy :(



První je tato kniha. Originální název už jsem někde viděla i slyšela. A jsem ráda, že bude tato kniha přeložena. Je to totiž od autorky Gayle Forman. Tato autorka má knihy, které si chci MOC přečíst. Tak snad to bude brzy.. 
Kniha vyjde 7. září

 Milovníci Harryho Pottera zpozorní. Osmý díl Harryho vyjde 24. září. Možná jste tuto knihu četli v angličtině, ale já si myslím, že si ho určitě přečtete i v rodném jazyce. Já se tuto knihu nechystám číst. Nějak mě to neláká. Jen se chci kouknout na ten film. To mě láká :)














Kniha Křišťálový meč je jedna z mála knih na mém seznamu. Moc si tu knihu chci přečíst. Samozřejmě musím se dostat k tomu prvnímu dílu. Jen se trochu bojím, že to bude na způsob knih Skleněný trůn. Ta mě totiž docela dost zklamala. Tak budu jen doufat, že tato kniha bude dobrá. 
Kniha vyjde 12. září







Pomsta & rozbřeskTato kniha také vyjde 12. září. Nevím jestli si zrovna tuto knihu budu chtít přečíst. Časem se rozhodnu. Autorka je pro nás všechny úplně nová. Tohle je její první kniha. Tak snad bude dobrá..
Už nevím co napsat :)







Kniha Sůl moře je kniha, která musí být přečtená. Alespoň mnou. Autorka Ruta Sepetys je báječná. Její knih V šedých tónech je naprosto skvělá. A já vím, že tahle bude taky skvělá. Opět, jako v V šedých tónech, se odehrává za války. To se mi líbí. 
Kniha vyjde dne 19. září 2016





Jelikož se mi autor David Levithan nějak nezamlouvá. Ale říkám si, že bych ho ještě na potřetí zkusila. Znám jednu jeho knihu, která má stejný styl obálky jako tato, tak si myslím, že to bude série. Ale to nevím jistě. 
Kniha vyjde na konci září dne 29. 9. 2016..




Tak a to by bylo asi vše. Doufám, že se Vám článek líbil.

PŘEJU VÁM VŠEM ÚSPĚŠNÝ START DO NOVÉHO ŠKOLNÍHO ROKU..


NATKA♥


 Twitter: uzasneknihy Databáze knih: úžasnéknihy

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS