Článek o všem a o ničem #2

pátek 26. května 2017

Ahoj,
už dlouho nevyšel tenhle článek a já si říkala, že by byla škoda nechat ho zaniknout. Ten první najdete tady. Tak tedy abych byla upřímná, nechtěla se mi psát recenze a myslím, spíše vím, že těch recenzí píšu celkem hodně. V dnešním článku se rozepíši o více tématech, jež doplním fotografiemi vlastní tvorby, jak jinak. Mimochodem všechny fotky na blogu (kromě samostatných obálek a fotek v rubrice O nás) fotím já čistě podle mé fantazie. Jinak jukněte na Instagram, kde často publikuju fotečky. 

Ladění záložek s obálkami knih

A neříkejte, že to dělám jenom já! Jestli to chcete trochu vysvětlit, tak prosím. Normálně ladím např. barevnost záložek s obálkou nebo jakýsi charakter, pokud nějaký vidím. Více pochopíte z následujících fotek. 










Psaní recenzí 

Já jsem se rozhodla kapku poměnit styl psaní mých recenzí, jelikož bych je chtěla pozvednout na vyšší úroveň. Upřímně mě moc nebaví čtení jiných recenzí, čtu si ty od mých oblíbenců nebo ty, jež mne zaujmou. A taky občas přeskakuji řádky, pokud tu recenzi napsal někdo hodně dlouhou. Můžete mě ukamenovat! Proto jsem přemýšlela nad tím, že začnu psát více jiných článků, samozřejmě taky o knihách. Vše je otázkou mé fantazie a taky nálady na psaní. Máte raději recenze nebo ostatní knižní články?

Knihomolské noviny

Toť záležitost sama o sobě. Na začátky jsme sice říkaly, že budou vycházet co dva týdny. Světe div se - nedaří se nám to, jelikož se jedná o delší článek, my víme, to není omluva. Ale píšeme to hlavně pro vás, a tak jsem se chtěla zeptat, co by jste v nich chtěli mít. Odkaz na první vydání tady a na druhé zde. Budu moc ráda, když mi to napíšete

Dotazník

A na závěr bych byla moc ráda, kdyby jste mi vyplnili tento dotazník, který jsem vytvořila. Otázky se týkají všeobecně knih. Je jich tam pár. V příštím tomto článku se možná dozvíte odpovědi ostatních. Děkuju!

Pokud si chcete nějakou knížku koupit, její nejlepší cenu zjistíte na Srovname.cz
Pokud rádi nakupujete v kamenném knihkupectví koukněte se na MK knihkupectví.

3 komentáře:

  1. Ja osobne mam veľmi rada recenzie na knihy ale napríklad aj takú kozmetiku. Nie rétorika, z by sa mi to všetko chcelo čítať, ale určite to je pre mňa veľmi dobrá pomoc keď si chcem niečo zakúpiť. A ak je aj nejaká fotka z vnútra knihy, tak to je pre mňa najlepšie, lebo so môžem aj kúsok prečítať a zhodnotiť. No vo všeobecnosti mám rada recenzie najmä takých kníh, ktoré nie sú všade napríklad the secret? Tam nájdem recenzie snáď všade. No kniha o Barmanov tak pri tej je ťažké nájsť recenziu. To isté aj pri kozmetike. Ja osobne si kupujem najmä z internetu a tak ma nejaké hodnotenie veľmi poteší a to vždy :) ak si môžem prečítať niečo o tom, čo ma práve zaujíma. No a zhodnotiť či sa to oplatí kúpiť a iné články mám tiež rada. Jedine co nerada čítam sú články zo života. Myslím si že súkromie by malo byť súkromie. Je iné ak človek píše o tom, že bol v divadle a čo si o ňom myslí poprípade maturity a aký má z nich pocit. A úplne niečo iné ak píše svoj denník.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuji moc za komentář. Taky si ráda přečtu názory druhých, ale raději u knížek které si chci přečíst, si recenze čtu až po přečtení, jelikož mi příjde, že vyzradí kousek dějě a já mám ráda překvapení, takže si mnohdy nečtu ani anotace na obálce knihy. :D

      Vymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS