Deník knihomola

sobota 27. května 2017

Ahoj!
Minule vám o svých knihách povídala Klaudi. Takže jsem na řadě já a doufám, že jsem se od minula aspoň trošičku polepšila. Nepřečetla jsem toho sice tolik, jako vždycky Klaudie... Každopádně už nejsem tam kde minule.











Oliver Twist



Dnes a naposledy se tady objevuje Oliver Twist. Sice jsem měla velký problém se přes něj prokousat, ale jsem ráda, že jsem měla zkušenost s knížkou na maturitu. Velký problém byla pro mně staročeština a určité zbytečné pasáže. Ale naopak pozitivum je to, že už vím, jak to s Oliverem dopadlo. Recenzi na Olivera psát nebudu, pokud to teda nebude někdo vážně chtít a nenapíše mi do komentářů. Četla jsem to tak dlouho, že ani nevím kdy jsem začala...







Cinder


Cinder je další z knih z MK knihkupectví. A protože můžete v nejbližší době očekávat recenzi, nechci moc prozradit. Ale ve zkratce má tahle kniha své osobní kouzlo a nebudete litovat, když si ji přečtete. Série Měsíční kroniky je ve světě knih všeobecně známá a oblíbená. A já jsem ji přečetla za tři dny, během kterých jsem se musela léčit. Pokud jsem vás dostatečně nepřesvědčila, přečtěte si recenzi, ať Cinder hned neodsoudíte.




Nejlepší knížka

Cinder

Nejhorší knížka

Oliver Twist

Nejrychleji přečtená knížka

Cinder

Nejpomaleji přečtená knížka

Oliver Twist


Toto jsou bohužel všechny mé přečtené knihy, ale už teď se těším na psaní příštího Deníku, protože jsem si naplánovala skvělé knížky.




4 komentáře:

  1. Oliver je hodně zvláštní, hlavně je to často povinná kniha a to člověka ještě více odradí :D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Asi tak, ale když to má člověk za sebou má úžasný pocit. Teda aspoň tak to cítím vždycky já...

      Vymazat
  2. Já jsem Olivera ani nečetla :D Zato Cinder, ta je srdcovka :D

    OdpovědětVymazat
  3. To naprosto věřím. Cinder je skvělá! ❤❤❤

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS