Jak využít magnetické záložky?

pondělí 18. září 2017

Ahoj,
jistě vás někdy napadlo, co s magnetickými záložkami, když jsou v balení čtyři. V dnešním článku vám dáme pár tipů, jak je využít. Konkrétně na fotkách uvidíte tady tyto, které máme z Albi.cz. Zaujaly nás svým designem, fialovou barvu máme totiž velmi v lásce a no, uznejte, jsou prostě krásné. A pokud by se vám tyto nezamlouvaly, podívejte se i na jiné motivy.

1. Využití - jako záložka


Je asi jasné, že jsme nemohly vynechat to klasické využití. Přinášíme vám však takový tip. Záložkou si můžete označit jakýkoliv řádek, kde jste skončili, a tak můžete pokračovat ve čtení tam, kde jste přestali. Tipem číslo dvě je, že si ji necháte tam, kde začínáte číst a pak uvidíte, kolik jste toho přečetli. Nebo ji můžete dát na vaši cílovou stranu, kam chcete za daný den dojít. Klidně si můžete vyznačit každý den čtení. Uvidíte své čtecí pokroky.

2. Využití - v diáři



Rády používáme záložky i v diáři, který máme do školy. Dáváme je na aktuální den, takže neztracíme pojem o čase. Přece jenom je každá minuta je důležitá a komu by se chtělo pořád listovat diářem a hledat ten správný týden?

3. Využití - v sešitě nebo učebnici do školy


Je nám jasné, že si nebudete dávat záložky do sešitů a učebnic, ale můžete si třeba vyznačit stranu, odkud se máte látku učit. Raději si to označte už ve škole, než pak všem psát, co že se po vás chce. 

4. Využití - flipclap obal




Ano, tohle není využití. Ale není na škodu mít záložku po ruce a navíc to vypadá moc hezky. A kdo by nechtěl takový nádherný doplněk, že?

5. Využití -  místo kancelářské sponky


Záložkou "zcvaknete" jedenáct kancelářských papírů, tak je tedy můžete použít i jako kancelářskou sponku. Podle nás tyto záložky vypadají líp a papír se nemůže potrhat ostré konce sponek.

6. Využití - vyznačení citátů


Znáte to, čtete, čtete a najednou na vás vykoukne vtipná hláška či filozofický citát. V domění, že si to zapamatujete (přečtete si to asi třikrát), pokračujete dále. Jenže skutek utek. Následně se marně snažíte rozvzpomenout a ve stavu nejvyšší nouze zoufale hledáte onu pasáž. Častokrát marně. Proč si prostě jednoduše neulehčíme a odpustíme následné zklamání tím, že si tu onu část nezapneme mezi dva magnety? Jak jednoduchá věc, ulehčí náš knihomolský život.


Tolik využití jsme prozatím vymyslely. Napadají vás nějaké další? Podělte se s námi o ně do komentářů, ať si obohatíme svou zásobu využití. Doufáme, že jsme vám nějak poradily, pomohly. Snad se vám fotky i článek líbí. A pokud se vám zalíbily i magnetické záložky, najdete je na eshopu Albi. Ty s kytičkami tady a s pejsky tady. Můžete se podívat i po jiných vzorech. V neposlední řadě Albi ještě jednou mockrát děkujeme, protože nás tento typ článku hodně baví psát a tyto záložky nám vnukly skvělý nápad.



4 komentáře:

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS