Recenze: Modrá jako safír

pátek 25. prosince 2015

Toto je jedna z našich prvních recenzí, proto to prosím berte na vědomí. Na Srovname.cz se dozvíte, kde seženete knihu nejlevněji.

Autor: Kerstin Gier

Být čerstvě zamilovaná v minulosti vážně není dobrý nápad. To si přinejmenším myslí šestnáctiletá Gwendolyn, novopečená cestovatelka časem. Koneckonců mají oba s Gideonem docela jiné starosti. Například jak zachránit svět. Nebo se naučit tančit menuet (A ani jedno není vůbec snadné!). Gwen má sice po svém boku několik dobrých rádců, ale když se Gideon začne chovat tajuplně, je jí jasné, že musí své hormony co nejdříve dostat pod kontrolu. Jinak z toho, že láska nezná čas, nezbude vůbec nic!

     Druhý díl trilogie Drahokamy od Kerstin Gierové. Další knížka plná lásky, sklamání, napětí i legrace. Když Gwendolyn zjistila, že není úplně obyčejná, ale jedna z dvanácti cestovatelů v čase a navíc musí cestovat s Gideonem, který vypadá, že by radši cestovat s Charlotte, není moc šťasná, protože má o hodně míň volného času a víc povinností. Ale pak už se cítí lépe a začíná si zvykat a to je dobře.

Recenze na ostatní díly: Rudá jako rubín
                                            Zelená jako smaragd


Hodnocení
100%

Klárka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS