Recenze: Všem klukům, které jsem milovala

středa 20. ledna 2016


Autor: Jenny Han
Anotace:
Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara žádnému klukovi nedala najevo, že se do něj zamilovala. Místo toho mu napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. A najednou musí čelit všem svým pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.


Můj názor:
Jenny Han je skvělá autorka knih. I když jsem si tu knížku představovala trochu jinak, bylo to pohodové čtení pod peřinou. Tahle se dostala i do mojí Top 20. Ale tam je zatím většina normálních knížek, co jsem přečetla. A tuhle si tam hodlám ještě nějakou dobu ponechat. :) 

Děj:
Lara Jean je šestnáctiletá dívka. Její mamka pochází z Koreje, ale už nežije. Na základce měla hodně kamarádů, ale z nějakého důvodu už se s ní nebaví. A mezi nimi je i Peter. První kluk , kterého kdy v životě políbila. A to taky napsala do jeho dopisu. Jenže ona nepíše normální milostné dopisy, ale dopisy na rozloučenou. A do něj napíše všechny jeho špatné vlastnosti. A v tom Peterově stálo, že jí ukradl první pusu a spoustu dalších věcí. Ty dopisy, ale neposílala. Nechávala si je na památku. Jenže ty dopisy se jednou stratily. A den nato za ní Peter přišel s jeho dopisem v ruce. Ale to je jenom začátek. Těch dopisů bylo totiž pět. A jeden patřil Joshovi. Bývalému příteli její starší sestry, která odjela na vysokou do Skotska. A zbytek se dozvíte sami, jestli si to přečtete.

Hodnocení:
76%

Nejlepší cenu knihy zjistíte na Srovname.cz

Klárka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS