Recenze: Běsnící světlo

neděle 5. února 2017

Ahoj!
Dneska netradičně začneme příhodou spojenou s touto knihou. No
neuvěříte. Já si totiž celou dobu myslela, že čtu Běsnící léto. Říkala jsem to Klárce. V diáři mám napsat recenzi na Běsnící léto. Dneska jsem si říkal musím už to konečně napsat a nafotit. Tak jsem vzala tu knížku a fotím. Dívám se na ty fotky a teď přijde šok. Cože ono se to jmenuje Běsnící světlo? Teď jsem seděla na té zemi a byla naprosto v šoku. Já to měla celou dobu za Běsnící léto. No prostě to nechápu. 

Autor: Estelle Laureová
Rok vydání ČR: 2016
Rok vydání v originálu: 2015
Nakladatelství: Leda
Počet stran: 280
Žánr: Román



Děj
Sedmnáctileté Lucille se měla po dvou týdenní dovolené vrátit matka. Nevrátila. Nechala ji a její devítiletou sestru Wren na pospas osudu. Tvrdila, že účty jsou zaplacené, omyl. Musí si sehnat práci, stíhat školu, věnovat se sestře. Všechno ji padá na hlavu a k tomu ty nejkrásnější chvíle života přicházejí v nejméně vhodnou dobu.



No snad vám to takhle stačí, jelikož kniha je opravdu teňoučká, má jen 280 stran a já nechci vyspoilerovat celou knížku. Očekávat od ní můžete přesně to, co slibuje. Klasifikovala bych ji jako lehkou, oddechovou četbu, když přijdete unavení ze školy.



Čte se rychle, jelikož je napsaná velkými písmeny. Kapitoly nesou nadpisy např. Den 28 nebo případně nějakou vzpomínkou. 




Obálka
Jedním slovem nádhera. 

Knížku vám můžu doporučit. Je spíše určená pro nenáročné čtenáře. Nenároční čtenáři najdou Běsnící světlo nejlevněji na Srovname.cz.


Hodnocení
85%

Klaudi

4 komentáře:

  1. Knížku už jsem zaregistrovala a ráda bych si ji přečetla :)

    OdpovědětVymazat
  2. Já knížku četla a dala bych tak 95 %☺️ Za mě velká spokojenost! Tím, že jsem od toho očekávala oddychovou četbu, tak mě nepřekvapila ta jednoduchost čtení 💕📚 Jinak přemýšlím taky o tom, že si založím blog, tak uvidíme 😄 Váš blog je moc pěkný! 🌸 Mějte se krásně 📚📚📚

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkujeme. Tak nám pak pošli odkaz, rády se podíváme. Taky se měj krásně

      Vymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS