Co si hodláme přečíst v červnu

sobota 3. června 2017

Ahoj!
Začal nový měsíc, což znamená novou várku našich knih k přečtení. Jelikož je poslední měsíc školy, doufáme, že stihneme číst co nejvíc, ale to nic nemění na tom, co si chceme přečíst...


Klárka

Jako vždy mám naplánovány tři knížky, i když doufám, že jich přečtu víc.

Caraval


Hodně dlouho jsem se rozhodovala, jestli si mám tu knihu přečíst. Je to další kniha z MK knihkupectví, kterou si Klaudie půjčila. Nakonec jsem se rozhodla že si to přece jenom přečtu, takže je to první bod mého seznamu.

Škola dobra a zla


A protože musím číst i něco z knihovny, je tady Škola dobra a zla. Už hodně dlouho jsem si ji chtěla přečíst a myslím, že nastal správný čas. Jeden z důvodů pro čtení je i Natka, která mi ji doporučila.

Fantastická zvířata a kde je najít


Fantastická zvířata mi půjčila kamarádka, a protože si ji sama ještě nepřečetla, chci si ji přečíst co nejdřív. Film už jsem viděla, ale to mi vůbec nevadí.

Recenze

Klaudi

Takže na poslední měsíc školy nepočítám s tím, že bych přečetla hodně knih, jelikož se budou přeci jen psát ty písemky. Tak uvidíme.

14-14


Tato kniha vypráví o dvou třináctiletých klucích, kteří si začnou psát dopisy. Jenže za chvíli přijdou na to, že jsou každý z jiného roku. 1914 a 2014. Kniha mne zaujala svou obálkou a je víceméně tenká, takže si nemyslím, že by byl problém ji přečíst.

Scarlet


Pokračování Měsíčních kronik, recenze na Cinder zde. Musím ji přečíst, protože Klárka na ni čeká, ale nějak se mi do ní nechce. recenze by mohla být, když už máme zrecenzovaný ten první díl.

Noční lov


Takže to jest druhý díl detektivky Dívka v ledu, recenze zde. Upřímně se mi ji vůbec, ale vůbec nechce číst, jenže na ni v knihovně někdo čeká. Recenze nebude, protože ta na první díl nebyla moc úspěšná. 

Pokud hledáte nejnižší ceny knih, srovnání jejich cen najdete na Srovname.cz

Děkujeme za přečtení. Jestli se nám naše plány podařili se dozvíte v našich Denících knihomola.

4 komentáře:

  1. Užite si čítanie, Scarlet som čítala a veľmi sa mi páčila, tak dúfam, že tomu tak bude aj v tomto prípade :-)

    OdpovědětVymazat
  2. Na knihu dobra a zla bych se chtěla vrhnout taky, ale nevím no.

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS