Doporučení filmů

sobota 17. června 2017

Ahoj! Tohle je taková záchrana tohohle měsíce... Jenom dva články! To je strašné. Ale všichni známe důvod. Konec školního roku. Už je to skoro za námi, známky jsou uzavřeny a my se opět můžeme věnovat psaní a čtení na plný úvazek. A k tomuhle času, času volna a krásného počasí (pozn. autora: zrovna teď je venku strašně a příšerně moc prší), patří i skvělé filmy. Ne ty, které znají všichni (Twilight, Harry Potter apod.). A ty vám dnes ukážu.



Výsledek obrázku pro bez dechuBez dechu


Film v obsazení s Lily Colins, což je mimochodech jedna z mých nejoblíbenějších hereček, a Taylorem Lauthnerem, který si zahrál Jacoba ve Twilight, je plný napětí a vtipu a samozřejmě se neobejde bez romantické zápletky. Myslím, že si tam skoro každý najde své... Nathan (Taylor Lautner) zjišťuje, že ví o svém dětství strašně malinko. A pak najde spolu s Karen (Lily Colins) na stránce se ztracenými dětmi svou fotku. Všechno má rychlý spád a je čeká dobrodružství na život a na smrt.







Podfukáři



V originálu Now you see me (pozn. autora: Nevím proč, ale ten název se mi strašně líbí). Na tento film jsem koukala s Natkou. Obě nás naprosto nadchnul. Jde o čtyři inluzionisty/kouzelníky, říkejte si tomu, jak chcete. A záhadná osoba jim čtyřem dá kartu, která je dá dohromady. Začínají vystupovat společně jako Čtyři jezdci. Ale jejich show nejsou jen tak. Při svém prvním vystoupení se jim podaří neuvěřitelné. Víc vám nepovím, ale nejspíš na film udělám kompletní filmovou recenzi.










Nerve- Hra o život


Pamatujete si na 'hru' Modrá velryba? Pokud ano, tak toto je předloha. Je to celkem zvláštně natočený film, ale teď k ději. Celosvětově oblíbená a zároveň neznámá hra Nerve se právě dostala do New Yorku. O co tam jde? Znáte hru pravda nebo úkol? Je to to samé, ale bez pravdy. Hráči dostanou peníze za splnění úkolu, diváci platí za sledování a dávají hráčům úkoly. A proč je hra neznámá? Práskači se trestají. Nejlepší kamarádka hlavní hrdinky Vee (Emma Roberts), Sid, se tam přihlásí. A Vee se přihlásí taky, ne proto že má takovou povahu, ale protože chce ukázat, že se taky dokáže odvázat. A její první úkol? Políbit neznámého kluka. A políbí shodou okolností také hráče. Jmenuje se Ian (Dave Franco- Hraje i v Podfukářích). Více vám ovšem neprozradím.







Doctor Strange


Málo kdo to o mně ví, ale ráda se dívám na filmy od Marvelu. Tím se hodně liším od většiny svých kamarádek. A toto je poslední film, který jsem viděla. Dala jsem ho sem proto, abych zkusila přesvědčit i pár dalších lidí, knihomoly i neknihomoly, aby i takovým filmům dali šanci. Nikdy nevíte, jestli se vám nebudou líbit i takové filmy. K ději:
Stephan Strange je prvotřídní chirurg, ale po těžké autonehodě mu naprosto znecitliví ruce. A on se snaží najít jakoukoli možnost, jak vrátit cit do rukou a vrátit se do práce. Protože mu tradiční léčba nepomůže, rozhodne se poslechnout muže, který byl ochrnutý a teď už běžně chodí. Ten muž ho poslal na místo zvané Kamar-Taj.



Uznávám, že jsem nečekala, že budou všechny ty filmy akční, ale proč ne? Kdyby jste chtěli příští díl na nějaké určité téma, napište to do komentářů. Stejně tak si s radostí přečtu, jestli tam bude vyjádření v nějakému z těchto filmů. Děkuju za přečtení!







10 komentářů:

  1. Na film Bez dechu se určitě podívám. Moc mě zaujali herci, co tam hrají. Jinak už se těším jak se kouknu na Podfukáře 2 :)
    Byla bych ráda, kdyby jsi napsala doporučení komedií. Ty mam moc ráda :*

    <3

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Děkuju za komentář. Příště zkusím udělat doporučení komendií. ♥

      Vymazat
  2. Videla jsem vsechny, a libily se mi az na Bez dechu, to mi prislo trosku trapny... :-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ne každému se líbí filmy jako mně. A každý má jiný vkus, to je jasné. Děkuju za přečtení ♥

      Vymazat
  3. Super článek :) Určitě se na něco z toho podívám :)

    www.ftcfblog.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
  4. Super :) Já mám z těchto filmů nejradši Podfukáře, vždycky překvapí :)

    OdpovědětVymazat
  5. To máš pravdu. Jednička i dvojka jsou úžasné filmy! ❤

    OdpovědětVymazat
  6. Podfukáři... tenhle film jsem viděla nejmíň 100x a ještě se nestalo, že by se mi to zhnusilo...

    OdpovědětVymazat
  7. Podfukáři a Doktor Strange jsou TOP! Jinak jsem teda neviděla Nerve - Hra o život, tak napravím. A Bez dechu u mě nic moc.

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS