Co si hodláme přečíst v dubnu

čtvrtek 6. dubna 2017

Ahoj,
opět se setkáváme u našeho pravidelného článku, jenž vychází vždy k začátku měsíce. Jistě již podle názvu tušíte o čem bude. V následujících řádcích Vám představíme naše čtecí plány pro aprílový měsíc. 
Klaudi
Takže, já vůbec nevím co budu číst, jelikož mám půjčených docela dost knih. Teď mi došlo, že bych mohla vrátit přečtené knihy. Takže Klári, jdeme do knihovny. 





Čáry života

Tuhle krásku jsem četla dneska. No zatím to je takové všelijaké, ani výborné, ani nedostatečné. Doufám, že se to tedy tzv. rozjede. Recenzi chci napsat. Více se tedy dozvíte tam. Jak jsem si ji pújčila v knihovně, tak jsem to cestou domů volala Klárce, a tak jsem šla po ulici a pištěla do telefonu a Klárka zase vala do mobilu mě. Jakože se občas vyplatí jít do knihovny sama.








Siréna

Dále bych chtěla přelouskat tuto krásku. I když nade vše věřím, že se bude číst sama. Možná víte, že je to prvotina Kiery Cassové. Očekávam trochu mírnější laťku než autorka nasadila u úžasné Selekce. Mnozí z vás ji již jistě četli. Když tak napište do komentářů názor. Recenzi si vybojovala Klárka, která si knihu zakoupila. Takže se můžete těšit. 








Harry Potter a prokleté dítě

Ano, ano, ano. Tato kniha se tady objevuje až příliš často. Jednoduše já prostě nechci mít jako první referát. Ty musí odeznít do konce května, takže bych ji měla přečíst do závěru dubna a napsat referát. No a teď vám své knihy představí Klárka.












Klárka
Za mně byl výběr jednodušší. Prostě jsem vybrala tři knížky, které se budu snažit přečíst, ale i kdyby se tak nestalo, všichni víme proč... Prostě já a moje čtení nečtení.


Oliver Twist

Tuhle knížku tenhle měsíc přečtu určitě. Je to totiž moje povinná četba na tohle pololetí. Jsem na straně 41, což po dvou týdnech není zrovna úspěch. Asi to nezní zrovna knihomolsky, ale čtení téhle knížky se momentálně vyhýbám okruhem.






Vždycky budeme mít léto

Jediná kniha od Jenny Han, která je přeložená a já ji nemám přečtenou. A to se musí změnit. Už se nemůžu dočkat léta, i když jaro taky není žádná hrůza, ale myslím, že s touhle knížkou si na chvíli přijdu na své.








Nový měsíc

Tahle knížka/film je dost známá a většině ji nemusím představovat. Ale ti tak. Je to druhý díl Twilight ságy od Stephenie Meyer. První mě bavil, ale u druhého si nejsem tak jistá. I ten film je můj nejmíň oblíbený.




Takže teď už víte, co si přečteme/chceme přečíst. Na některé knížky asi můžete očekávat recenze.
Klárka&Klaudi

8 komentářů:

  1. Tak snad to všechno stihnete! :D Já budu ráda, když stihnu tři - čtyry knihy :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No snad. Já už mám Čáry života přečtené a už čtu Sirénu, tak to vypadá, že zatím stíhám.
      Klaudi

      Vymazat
  2. Siréna je podle mě úžasná. A některé kapitoly mě opravdu překvapily. Jinak vám fandím v přečtení vám vybraných knihách. ;)

    OdpovědětVymazat
  3. Ať se vám podaří přečíst vše, co máte v plánu! :) Na Sirénu bych se také moc ráda podívala :)

    OdpovědětVymazat
  4. Cary zivota ted cte vice lidi :-) to bude recenzi :-P

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS