Deník knihomola

sobota 24. června 2017

Ahoj! Po čtyřech týdnech je tady můj další Deník knihomola. V pořadí již můj pátý díl. Myslím, že jsem toho konečně přečetla za měsíc dost, abych se tady mohla rozepsat. Takže jsem strašně moc ráda, že můžu napsat pořádný Deník knihomola. Vůbec už nevím, co bych vám do toho úvodu psala, tak se pusťte do čtení!






Třetí stříbrná kniha snů


Já tuhle sérii miluju. A Kerstin Gierovou taky. Od začátku do konce, od A do Z, od humoru do napětí... asi chápete, jak to myslím. Taky už jsem tady psala asi milionkrát, že kvůli První stříbrné knize snů jsem začala číst tolik jako teď. A asi to ode mně ještě uslyšíte. Každopádně ten konec... Nevadí mi, že to skončilo. Co k tomu říct. Jestli přečtete, tak pochopíte a jestli mě nepochopíte a bude vás to zajímat, máme spoustu sociálních sítí, tak se mě zeptejte... Ale Teď jsem se dostala úplně někam, kam jsem nechtěla. Takže ve zkratce: celou sérii pořád miluju, knížka je perfektní a opravdu doporučuji k přečtení, ale je to knížka spíš pro starší čtenáře...
Pokud ji také chcete mít v knihovničce koukněte na Srovname.cz a kupte ji nejlevněji.


Fantastická zvířata a kde je najít (původní scénář)

Fantastická zvířata mi půjčila spolužačka. To už jsem myslím zmiňovala v Co si hodláme přečíst v červnu. Ale moc se mi do toho nechtělo, jelikož jsem viděla film a když jsem četla scénář bylo to naprosto stejné a už to bylo malinko nudné. Na druhou stranu jsem věděla, jak přesně co vypadalo, takže jsem neměla jakousi "představovací krizi"... Každopádně jsem to přečetla za tři dny. (Fotku jsem si půjčila od Klaudi z Recenze)


První láska


Tak tohle byla menší krize... Natka mi tuhle knížku doporučovala, tak jsem si řekla: Proč ne? První polovina byla super. S druhou už jsem měla menší problém. A to z jednoho důvodu. Zjistila jsem konec... Pokud si to chcete přečíst tak se jakýmkoliv spoilerům vyhýbejte. Ještě se rozhoduju, jestli recenzi napíšu, i když es mi do toho nic nechce.
Nejlevněji ji koupíte na Srovname.cz.


Všechno, úplně všechno


Protože kdo by šel do kina, kdyby neznal děj. Jsme domluvené s Klaudií. Jenom ještě nevíme den, kdy na ten film půjdeme. Rozhodně doporučuju. Zatím jenom knížku, ale myslím, že film bude taky skvělý. Přečtěte si Klaudiinu recenzi, kde se o knize dozvíte víc.
Recenze: Všechno, úplně všechno


Já vám děkuju, že jste si přečetli můj konečně delší Deník knihomola. Do komentářů mi napište jestli jste něco z těchto knih četli, nebo jestli jsem vás k tomu inspirovala.




2 komentáře:

  1. Díky za zajímavé tipy. Na Všechno, úplně všechno si už dlouho brousím zoubky :)

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS