INFO ČLÁNEK

sobota 2. července 2016


CO CHYSTÁME NA PRÁZDNINY

Ahojky!
Dneska pro Vás máme takový kratší článek. Info článek, jak už jste asi poznali.
Jelikož jsou prázdniny, je léto, nemusí se chodit do školy, tak pro Vás budou vydávány častěji recenze. Já (Natka) se budu snažit číst co nejvíce, protože mám doma spoustu (snad dobrých) knih z knihovny. Takže mám co dělat. 
Já (Natka) nebudu vydávat články, když budu na dovolené. Tj. někdy teď na začátku července. (Teda doufám). Bude to asi týden. Důvod je prostý.Chci si udělat od internetu pauzu. To znamená, že nebude blogovat. Když budu pryč, tak Klárka bude vydávat články ob den. (To určitě chápete, jak to myslím). No, ale po zbytek prázdnin ty články budu vydávat pravidelně. 
A co chystám? Recenze, to je samozřejmost. Dále s Klárkou začneme psát novou rubriku. Jakou? To se nechte překvapit. Pak ode mne můžete čekat článek trošku netradiční a to je S kterými knižními postavami bych se chtěla setkat. Tohle jsme měla naplánované na prázdniny, tak doufám, že to splním. Dále taky na článek S knihou kolem světa, Co kdyby, Kniha vs. kniha. A ještě nějaké doporučení. Knižní nebo filmové. Ještě nevím. Možná oba dva. No a spoustu dalších oblíbených rubrik. 
Takže si myslím, že se máte na co těšit. 
Teď předán slovo Klárce a ta Vám řekne (napíše) taky spoustu skvělých novinek, které chystá..

Jak už Natka říkala začněme psát novou rubriku. Já budu v srpnu na dovolené v Rakousku, takže taky nebudu blogovat a možná někam pojedeme i v polovině července. Samozřejmě bude vycházet víc recenzí, protože prázdniny jsou od toho, ať si odpočineme a já při čtení relaxuju hodně.Taky jsem včera dočetla Dceru, tak v nejbližší době vyjde recenze na ni. Jinak vím, že poslední dobou moc článků nevydávám, ale to kvůli tomu, že byl konec školního roku a slavila jsem narozeniny, tak na to prostě nebyl čas. Ode mně se zase připravte na novou rubriku Abecedu knihomola. Taky konečně vydám svůj první souboj knih v rubrice Kniha vs. Kniha. A samozřejmě nesmím zapomenout na novou knížku, kterou začnu už od pondělí 4. července. Dál už vám nic neprozradím. Užívejte si prázdnin dokud jsou...


Natka♥ a ♫Klárka

2 komentáře:

  1. Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli někdy chystáte recenzi na knihu "Me before you". Docela by mě to zajímalo =)

    OdpovědětVymazat
  2. No, knihu si přečíst chci, ale v češtině. A když ji seženu, tak na ni recenzi udělám. A možná to nějakou dobu bude trvat.. NATKA♥

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS