Recenze: Danteho holka

pátek 19. února 2016

Ahojte. Je zde nová recenze. Já si myslím, že nebude moc dlouhá, protože,no to se koukněte sami. ☻


Anotace:

Reece Ellisová, sedmnáctiletá americká středoškolačka, už od deseti let tráví každé léto s tátou v Londýně. A každé léto se s ním k uzoufání nudí. Samozřejmě ani v nejmenším neočekává, že by se v tomhle ohledu mohlo něco změnit, tedy aspoň do té doby, dokud na holandském letišti, odkud má pokračovat do Londýna, doslova nevrazí do pohádkově krásného Danta Gilibertiho a její let není z nejasných příčin zrušen. To se pak před ní rozprostře vidina úplně jiného léta. Léta na malebném středomořském ostrůvku, navíc ve společnosti Danteho, ze kterého se vyklube syn místního premiéra…

Můj názor:

Kniha se opravdu povedla. Ale popravdě, čekala jsem více.
Je to hodně letní knížka. A to mě úplně zasvětilo do letního času. Celý ten příběh začal už na 11 straně a je to moc dobře, protože v některých knihách to vše začne až v půlce. Děj je povedený. No a na ten se nyní můžete kouknout. 

Děj:

Jak už jste podle anotace poznali, Recce (je to klučičí jméno, ale je to holka) nebude trávit prázdniny u táty v Londýně. Na letišti se srazí s Dantem Gilibertim. Pak je let zrušen, ale zatím se neví proč. A jelikož je Dante syn Caberského premiéra, tak vezme Reece sebou. Recce prožívá úplně jiné prázdniny. Je z Kansasu, a tam se chovají lidé jinak než na Cabeře. Zde jsou lidé milý a zdvořilý. A takový je i Dante. 
Bydlí u Danteho doma ve Starém královském paláci. Recce si musí zvyknout na spoustů paparazzi, protože Dante je syn místního premiéra (to už jsem zmiňovala?!) A samozřejmě se do něho zamiluje. A i on do ní.
I přes pořádnou dálkou se dokáže pohádat se svou nejlepší kamarádku Becou, kvůli tajnému zamilování. Ale vše se zase dá do pořádku.
V Cabeře poznává nové kamarády: Miu, Gavina a Natea. A jejich rodiče, patří k Caberské vládě.
Celý prostředek knihy vynechám, moc se tam nestalo, ale přejdeme ke konci knihy.
Reece dostane práci u rodinné firmy Gilibertů, Giliberti olives. Tam bude pracovat i Dante. A v domě u olivových sadů(nevím jak to nazvat), bude bydlet, přes celou dobu co tam bude pracovat. Na konci se stane nečekaný výbuch lodi, na které je i Dante a jeho otec. Reece si myslí, že umřeli. A jelikož má vlasní ochranku, tak ta ji odveze do Londýna za tátou. 
A na konci Recce s Dantem budou zase spolu...

Postavy:
Reece: Je z Kansasu, bydlí na farmě a jezdí ráda na koních. Líbí se mi její poznámky co si jí myjí v myšlenkách. Má jich spoustu.
Dante: Milý, zdvořilý, pohledný. Chtěla bych takového kluka potkat na naši Zemi.
Originál

Obálka:
Už na první pohled se mi líbala. Ale mnohem, mnohem pěknější je v originálu.→→→
Tu naši trochu zjednodušili.

První a poslední věta:
Není fyzicky možné vypadat sexy, když se na sebe dívate v mdlém zářivkovém světle letištních záchodků.
Všechno opravdu bude v pořádku.

Hodnocení:
Celkově kniha mě zaujala. Nebude ale moc velké hodnocení. I když...
PS: Kde ji najdete za nejlepší cenu ze dozvíte na Srovname.cz


80%

Natka


















































Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS