Ze života knihomola

pátek 11. března 2016

Je pátek!!! A je čas na další díl Ze života knihomola.. Co se vše se u mě stalo v tomto týdnu? Tak se koukněte...


No jelikož se po týdnu šlo do školy, nechtělo se mi vůbec nic dělat. A až do dneška jsem přečetla jen 10 stránek jedné jediné knihy. Takže na dohnání mám víkend.
V pondělí, prostě škola, učila jsem se až do 15:35...takže pěkně unavená, ale na úterý a středu jsem se nemusela učit, protože jsem hrála turnaj ve vybíjené. Já zbožňuji vybíjenou. No a až do teď mám natahlý sval u ruky..au.
Takže dva dny jsem se ulila ze školy, ale pak to vše zase dohánět.
Ve středu jsem měla poslední lekci takového doučování na gymplu před přijímačkama (tohle slovo nenávidím :( ). Na jednu stranu je to dobře, protože už můžu být brzy doma. No komu by se chtělo učit do 16:30? A na druhou stranu mě tam nic nenaučili, takže se musím učit doma. Ale ještě pořád je to víc jak měsíc.
Čtvrtek byl docela namáhavý. Psali jsme tolik testů, že jsem si myslela, že z toho umřu. A ještě k tomu jsme měli tělocvik. A i když jsem pěkně dobitá z předchozích dnů jsme museli hrát basket.
A co dneska? Přišla jsem ze školy, a zase jsem se učila. Moje kamarádka mi pořád říká: " Kvůli tobě nemám ráda slovo učit se," nebo " Chápete to, ona se zase učila." Ale to je jen kvůli těm přijímačkám. (Jen ať si nemyslíte, že jsem takový velký šprt.)
Ano když jste si přečetli tenhle článek, tak jsem se vykecala (vypsala) o škole. Ale co jiného dělat ve škole než se učit. Ve škole strávím skoro sedm hodin, a to je moc. Za tu dobu bych mohla přečíst knihu. Ale není čas, a je škola...

Ke knížkám:
Ve středu jsem byla v knihovně, a tam se mi dařilo. Hned za 5 minut jsem měla v ruce 3 knihy. A ta poslední? Já se na ni tak koukala z boku, jak je v řadě, a říkala jsem si, že jsem ten název někde slyšela. Ale já si ji nevytáhla, abych se koukla jak vypadá. Tak jsem šla ještě jedno kolo knihovny. A pak jsem se k té knize vrátila, a zase na ni čuměla. Pak jsem ji vytáhla a pištěla jsem radostí... A o které z těchto knih mluvím?


A je to tahle. A jsem za ní neskutečně ráda. Snad bude dobrá.


Za tyhle knihy mám taky 
neskutečnou 
radost. Umění předstírat jsem měla v plánu v nejbližší době. A ta nejbližší doba je teď...


 U téhle knihy se mi líbí jak to vypadá uvnitř, když to otevřete. Je tam tenhle obličej.
←←←←


No já už končím, protže co jiného bych ještě měla naspat. No maximálně, dneska jsem měla hnusný oběd ☻☻☻


 ♥ Natka ♥

2 komentáře:

  1. Hezký výběr knih, budu se těšit na recenze. Na "Kdybychom se neviděli" už se chystám pekelně dlouho. :)
    Krásnou sobotu!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Já právě čtu Kdybychom se neviděli, a strašně se mi líbí. Kniha se podobá Překroč svůj stín. Děkuji za komentář. :)
      A na recenze se těšte :D
      Natka

      Vymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS