Ze života knihomola

pátek 18. března 2016

Zdravím. Dnes je pátek. KONEČNĚ! A píšu pro Vás nový díl Ze života knihomola. 



No týden jako týden. 
Sobota byla opravdu úžasná. Byli jsme s Klárkou v kině na Alianci. Opravdu se mi to líbilo. Bylo to napínavé. No a jak už jste u Klárky četli, rodiče ji dovolili u mě přespat. Pak skončil víkend a s ním začal nový týden(ale to asi víte ☻☻)Začala škola. Zase škola. Pondělí, úterý středa se ve škole daly přežít. Ale opět učení, a testy a zase učení. A k tomu strašně málo času na čtení.
Ale tenhle týden byl pro mě výrazný jen díky čtvrtku a pátku. To jsme nic nepsali a já se neučila. Čtvrtek jsme se v historii koukali na film. Ano, protože je to z druhé světové války, tak jsem u toho brečela. Spoustu spolužáků jsem ve škole překvapila, protože to u mě nečekali(že budu brečet). Já jsem typ člověka, kterého rozbrečí úplně každá maličkost. A brečela jsem z filmu Šindlerův seznam. Kdo ho ještě neviděl, tak se koukněte. A no je to sice černobílý film, to některé moc neláká, ale tenhle opravdu stojí za to. 
Pak čtvrtek pokračoval dvěma hodinami v divadle. Byli jsme na divadelní hře Revizor. A překvapení bylo, že tam hráli i slavné osobnosti. Teda jsem viděla jen dva. Kdo sledoval Vyprávěj, tak si určitě pamatuje Tondu Sovu. Ano, ten tam hrál "revizora". A pak tam hrála nějaká herečka z Ulice, ale já Ulici nesleduji.



No a proč ten pátek? Dneska jsem totiž hrála basketbal. Turnaj se hrál v Karviné. Na to, že jsme to my, ty které trénovali jen 2 poslední tělocviky, tak jsme se umístily na 3. místě...Haha ze čtyř :D. Nejvíce co mě pobavilo, když jsem přišla domu, tak jsem zjistila, že mám plný batoh sladkostí. Přivezla jsem si 2 šátečky, a domů jsem si přivezla perník, dvě tatranky, miňonky a 2x 3Bit. Teď už mám oba snědené..

Ke knihám. Pořád čtu Kdybychom se neviděli. Je to opravdu úžasná kniha. Ze začátku jsem si myslela, že to bude podobné Překroč svůj stín, ale tak to není. Ale já ji dneska dočtu. A pak napíšu recenzi. Jé, a začnu číst další knihu. Skvělé.

A ještě v neděli jsme s Klárkou hodinu bavily o tomto blogu. A napadlo nás, jestli bychom nezačali natáčet videa. Otázkou je, jestli by jsme to zvládly. Ale jestli by jste chtěli, abychom ty videa natáčely, tak napište do komentáře. Ale zase by to bylo někdy od začátku letních prázdnin.

28! 28 dnů do přijímaček.. hmm..já je nedám.

Tak to by byl celý článek. Mějte se krásně (a skládejte básně)
A užijte si víkend.

PS: U nás je už skoro jaro!!!Jupíí!!


♥Natka♥

2 komentáře:

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS