Co si hodláme přečíst v březnu

úterý 1. března 2016

Jelikož je začátek března, je na čase na nový příspěvek. Co si hodláme přečíst v březnu. Bude to zase jako minule. Každá z nás tři knihy.



Jako moje první kniha je NANA od Emile Zoly. Jakmile jsem si přečetla o čem kniha je, tak jsem si ji hned musela vypůjčit. Už ji mám doma pěkně dlouho a doufám že ji přečtu co nejdříve. Recenzi očekávejte
(jestli mě to bude bavit).






Překroč svůj stín .Tuhle knihu mám taky už vypůjčenou doma. Strašně mě ta kniha zaujala. Od téhle spisovatelky jsem ještě nic nečetla. Tak uvidím, jaké to bude.











Elusion je kniha, kterou napsala Claudia Gabellová a Cheryl Klamová
Tak a co k téhle knize. Má nádherný obal. A opět ji mám zamluvenou u Klárky ☻ a strašně se na ní těším







Natka♥

Ještě jsem tu já. A je mi jasné, že jsem nesplnila to co jsem chtěla, ale hodlám to dohnat. Takže ještě Elusion a Delirium. Jenom takové info, že ja mám obě dvě rozečtené, ale nezaujala mě na tolik, abych je dočetla. Mimochodem, to jsem celá já, mám rozečtených strašně moc knížek, ale nechce se mi je dočíst. Ach jo.

Já bych tenhle měsíc chtěla přečíst Rebelky od Sarah Mlynowské. Od ní jsem už jednu knížku četla. Jmenuje se Co by kdyby: Sněhurka nesnědla otrávené jablko. Taky to je dobrá knížka, ale má to jisté meze. A navíc jsem ji četla dvakrát. Neptejte se proč. A dost by mě zajímalo jaké budou jiné její knížky. A něco jako Šprndy a košťata nebo Žáby a francouzáky fakt číst nechci ani nehodlám.


Dále bych si chtěla přečíst svou první knížku od Johna Greena. Papírová města. Film už jsem teda viděla a moc se mi líbil. A taky to chci mít přečtené dřív než Natka. To byste nevěřili co všechno dokáže omylem prozradit.







A jako třetí mám připravenou knihu Solitaire od Alice Osemanové. Mě se strašně líbí ten obal, a když se na něj podíváte, tak pod názvem knížky je napsáno: Tohle není žádná love story... A mně to prostě hrozně moc zaujalo. To jsem prostě celá já. No tak doufám, že tenhle měsíc to splním.


Klárka


5 komentářů:

  1. Moc hezký výběr! Já si na březen naordinovala deset knih, nejspíše všechny nestihnu, ale chci se trochu hecnout :) Tak příjemné březnové čtení přeji! :)
    K

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. No já budu číst 10 knih měšíčně o letních prázdninách. Se školou to teď nestíhám...Natka ♥

      Vymazat
    2. No já budu číst 10 knih měšíčně o letních prázdninách. Se školou to teď nestíhám...Natka ♥

      Vymazat
  2. Právě čtu Delirium a jsem na stránce 122. No jestli máš co číst tak na tuhle knížku nesahej. Je to zdlouhavé a řekněme no nudné. Nejraději bych tuhle knihu odložila a vrátila nepřečtenou, ale dočtu jí. Proč? Protože chci vědět jak to dopadne a říct ti to Klárí. Jinak hezký článek.
    PS: Ty už víš.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Mýlila jsem se. Po nudném začátku naprosto rychlý a děsivý konec. Přetrp těch prvních víc jak sto stran a dočti do konce. Stojí to za to.

      Vymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS