Co si hodláme přečíst v červenci

středa 29. června 2016

Ahojte všichni!

Máme pro Vás další Co si hodláme přečíst. Ta doba tak strašně rychle utíká. No, ale červenec. To jsou prázdniny. Takže se budeme snažit přečíst toho více než obvykle. Takže já, Natka, chci přečíst v červenci 5 knih. Mám totiž spostu času, takže by to mělo hezky jít. 
Jde se na to..



Natka:
Takže jako první tu mám jednu sérii. Já mám všechny díly doma, takže se je budu snažit přečíst. Série se jmenuje Mrazení. Já jsem na ni strašně zvědavá. Autorkou je Maggie Stiefvater a je pro mě úplně neznámá. Tuhle knihu jednou Klárka měla v tagu Co si přečtu až to dočtu. No, knihu má doma pořád až do teď a ještě se k ni nedostala ☺
Ale já tuhle sérii přečtu. Jestli mě teda zaujme. 

I když jsem měla v plánu pokračovat v sérii Mrazení, ale nakonec jsem se rozhodla pro tuho knihu. Nebe je všude je podle Klárky skvělá kniha, takže jsem zvědavá, jak ta kniha dopadne u mě. Kniha má pěknou obálku. 


A další je opět modrá kniha. Will Grayson, Will Grayson. Když jsem tuto knihu viděla v knihovně, tak jsem málem dostala záchvat z radosti. Tak se na další Greenovku těším. No, víc slov k této knize nemám







Tak konečně se dostáváme k této knize. No, kniha Zmizelé dívky má strašně pěknou obálku. Úžasnou. A autorka je taky pro mě nová. Má sice knihy, které si chci přečíst všechny. A tato je první. Kika tuhle knihu už četla a říkala mi, že je úžasná. Tak jsme zvědavá.
Tuhle knihu má doma i Klárka. My totiž chodíme do dvou knihoven a v obou dvou byla tato kniha. Takže ji máme doma obě. No a řekli jsme si, že ji budeme číst společně. O prázdninách. Takže ta doba je tady. No, bude to mezi námi taková soutěž, kdo čte rychleji. Pak možná uděláme společnou recenzi.





A ta poslední kniha je Škola dobra a zla. Tuhle knihu znáte určitě všichni. Já jsem si prozatím půjčila první díl, i když měli v knihovně všechny tři. Ale kniha je poměrně hrubá, takže na ni budu potřebovat více času. Podle obálky kniha vypadá báječně, tak doufám, že taková bude..

Takže za mě by to bylo za dnešek všechno. Mějte se pěkně.





Bude číst nějakou knihu jako já??


Natka♥

Klárka:
P.S. Stále Tě miluju Druhý díl Všem klukům, které jsem milovala od Jenny Hanové. A děkuju Lucce za to, že mi koupila tuhle skvělou knížku. Taky ti slibuju, že hned jakmile ji přečtu tak ti zavolám nebo napíšu a domluvíme se, kdy ti ji mám... No, už jsem se do ní koukla a začíná dopisem, který Lara Jean rozepsala na konci prvního dílu, jak jsem předpokládala.






Eleanor&Park Tuhle knížku jsem si objednala v knihovně víc jak před měsícem. Už mi konečně přišla. Přesně nevím, jak bych ji popsala, ale už se na ni nemůžu dočkat... Samozřejmě to musím mít přečtené dřív než Natka, ale půjčím jí to hned, jak si to přečtu, takže mi Natka sama naplánovala, co budu číst a kdy.



OTKA
Čímž se dostáváme k další knížce, kterou mi Natka naplánovala. Chtěla, abych si OTKU přečetla po Dceři, ale s tím jsem výhradně nesouhlasila, protože dřív jsem si chtěla přečíst P.S. Stále Tě miluju a Eleanor&Park. Taky oznamuju, že se mi od minule zlepšily reflexy a když se pro ni Natka natáhla, rychle jsem s rukou uhla, ale ona si ze mě potom dělala srandu, že jsem trhla s rukou.


Zmizelé dívky
Tuhle knížku jsem si psala i minule, ale jistě víte, že jsem ji nepřečetla, tak jsme se s Natkou domluvily, že si dáme závod, kdo ji přečte první. Ale to všechno už vám psala. A teď mě napadlo, že ta kdo to přečte později musí splní úkol, který vymyslí ta první. Ale o tom si s ní budu muset promluvit... Nicméně se na tuhle knížku ohromně těším.






Percy Jackson: Zloděj blesku
Od mých dvou kamarádek jsem na tuhle knížku slyšela samou chválu, tak jsem si řekla, proč si to taky nepřečíst. Tak jsem se zeptala jedné z nich, jestli by mi tuhle knížku nepůjčila. Tak jsem ji měla doma, ale včera jsem ji vracela na prázdniny, ale už jsem stihla půjčit si ji v knihovně a ani s touhle knížkou nebudu zahálet...



A to bylo ode mě všechno. Tak snad se vám můj výběr líbil a pro dnešek se s vámi loučím.


Chcete si taky přečíst nějaké knížky jako já?
Těšíte se na prázdniny a na léto?

♫Klárka

2 komentáře:

  1. Četla jsem Percyho Jacksona a celá série je úplně boží! :) Nebe je všude je také pěkná kniha, celkově je to dobrý plán :)

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS