Narozeninový #Speciál- Klárka

neděle 19. června 2016

Ahoj!
Dneska mám narozeniny. Je mi třináct. A rozhodla jsem se, že napíšu Narozeninový #Speciál, ale nevěděla jsem, co do něj napíšu. Ale přišla jsem na jedno téma. Takže vám představuji knížky, které jsem dostala na narozeniny, ale protože jich je málo
přidám i knížky z Vánoc.


Šepotání
Ten obal. Tuhle knížku jsem chtěla číst dřív, než jsem si vůbec přečetla anotaci. No řekněte, komu by se nelíbil? Dostala jsem ji minulý rok na 12 let, ale už jenom proto, že si ji půjčila moje kamarádka na celé prázdniny a pak ještě, aby napsala zápis do čtenářského deníku a dostala jsem ji ani ne před měsícem, takže jsem vlastně ani neměla příležitost.


Mé sladké šestnácté století
Tuhle knihu od Rachel Harrisové jsem taky dostala na dvanácté narozeniny, spolu s dalšíma dvěma, které vám ukážu za chvilku. Ji (jako jedinou) přečtenou mám. Hodně se mi líbila a byla opravdu zajímavá. A řeknu vám, ještě teď úžasně voní. ☺ Na obálce mě hlavně zaujaly ty šaty spolu s batohem. Koho by ne, že?


Příběh dvou staletí
Pokračování Šestnáctého století taky od Rachel Harrisové. Samozřejmě. Ale tady už je to se čtením trochu složitější. Už asi pět měsíců jsem na straně šedesát tři. Ale to jsem celá já. Čtu nejdřív knížky z knihovny, ale ty co mám doma k těm se nedostanu. I přesto věřím, že teď o prázdninách ji přečtu. Kdo mi taky věří?


Můj ne tak sladký život
A jsem u důvodu, proč mám doma Mé sladké šestnácté století a Příběhu dvou staletí. Přesněji jako první jsem objevila Můj ne tak sladký život a rodiče jsem přemluvila, ať mi  koupí i první dva díly, jinak by mi to nedávalo smysl. Ale nejdřív to narozeninový dárek být neměl, ale protože to rodiče stálo hodně, stal se z toho dárek.



Selekce
Teď už se dostávám ke knížkám z Vánoc. K tomu není co dodat. První díl naprosto a neuvěřitelně úžasné trilogie. Sice jsem ji měla už přečtenou, když jsem ji dostala, ale to mi vůbec nevadilo. Americu, Maxona i Aspena a další jsem si vážně zamilovala, ale to snad všichni. Koho jste měli radši Maxona nebo Aspena? Já hlasuju pro Maxona!



Elita
 A když jsem měla Selekci, nemohla jsem si nechat ujít ani Elitu. Vlastně jsem ji dostala v boxu i s První. Hned jak jsem otevřela box, musela jsem si ke všem knížkách přičichnout a rodičům to přišlo tak vtipné, že mě při tom fotili. Ale komu z vás nevoní knížky? Teda aspoň většina. Řekla bych, že mě bavila ještě víc než Selekce.




 První
Poslední část mého boxu, na kterou jsem se nemohla dočkat. Je to vtipné, protože první knížka, kterou jsem v tomhle roce je právě První. ☺ Byla úžasná. A naprosto nepopsatelná! Kdo z vás První přečetl? A kdo z ní byl tak nadšený jako já? Ta asi nikdy nezmizí z mého Top ... Ty tři tečky, tak píšu proto, že se to číslo bude průběžně zvětšovat.

Všem klukům, které jsem milovala
Co o té knížce napsat... Knížka má skvělý obal a obsah. Laru Jean jsem si oblíbila, ale její starší sestra, teď nevím, jak se jmenovala (knížku jsem půjčila Lucce). Jestli tak jako já čtete kubulínský blog, tak jste museli číst aprílové vydání. Vím, že už je to dávno, ale já prostě nezapomenu na knížku Všem dědům, které jsem milovala, protože to byl APRÍLOVÝ VTIP, který mě nejvíc pobavil. Aprílový vtip jsem zdůraznila, protože Natka tomu věřila a říkala mi, že se nemůže dočkat, až to vyjde.
     CooBoo- Velké změny v CooBoo


Dárek z pravé lásky: 12 zimních políbení
    12 autorů
    12 příběhu
    12 polibku (nebo více?)
Tuhle knížku si nechávám na příští zimu, přece ji nebudu číst o letních prázdninách, no ne? Kdo by teď četl zimní knížku? Naty neber si to osobně. (Natka si ji ode mně půjčila, aby si ji přečetla ☺)

A to bude z mého dnešního narozeninového speciálu všechno. Snad jste si ho užili, protože mě bavilo ho psát. Pokud jste si všimli (což předpokládám) v průběhu článku jsem zvýrazňovala různé
otázky. A od vás bych si přála, aby jste aspoň na jednu odpověděli. Předem děkuju.

♫Klárka

1 komentář:

  1. Všechno nejlepší! Udělám Ti radost a odpovím na ty otázky. Mě se obal od Šepotání líbí, ale Selekce a další díly mají mnohokrát krásnější obaly. Mě na obálce od Mého sladkého šestnáctého století zaujal ten hrad či zámek v pozadí nebo co to je. Já Ti VĚŘÍM, že to přečteš. Maxon nebo Aspen? Oba dva! Ale spíš Maxon. Mě knížky taky voní a taky k nim čichám. O mém nadšení z Prví svědčí to, že jsem ji přečetla asi za čtyři hodiny. No, nevím jestli bych teď četla zimní knížku, ale asi jo.
    PS: Lařina starší sestra se jmenovala Margot. (myslím)

    OdpovědětVymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS