S knihou kolem světa - Polibek pro Annu

pondělí 30. května 2016

Ahoj! Je pondělí a já místo Ze života jedné slečny píšu S knihou kolem světa, na jednu z mých nejoblíbenějších knížek a to Polibek pro Annu ze stejnojmenné série od Stephanie Perkins. Tak si užijte článek. ☺





První je tu jako vždycky naše klasická obálka. Mě osobně se dost líbí. Líbí se mi hlavně pozadí a nápis. Mám taky hodně ráda autorku, protože má strašně boží knížky. ☺
Teď tady mám originální obálku z Anglie. Tahle je podle mně nejhezčí z těch, co tady budu ukazovat. A navíc ta růžová je okouzlující. Já mám strašně ráda růžovou, ale ještě radši mám červenou. Ale o tom tady nechci mluvit. No prostě taková obálka je úplně neuvěřitelná. Hodnotila bych deset z deseti.






Dál tady mám obálku taky z Anglie nebo Ameriky. Ale tahle už tak hezká není. I tak je to mnohem hezčí než to, co vám ještě ukážu. Ale to teprve uvidíte, tuhle bych ohodnotila tak na sedm z deseti.









Tahle podle mně vypadá ještě hůř než ta nad ní, tahle je asi z Francie nebo ze Španělska. A už nevím, co bych psala. Jsem úplně vyšťavená, ale Natka mě neustále kontroluje, takže nemůžu přestat psát. ☺ To byl samozřejmě vtip.






No,teďka jsem našla obal, o kterém nevím, ze které země je. Jelikož z Anglie už tady mám dvě. Ale i tak si myslím, že to je odtamtud. Tahle obálka už se mi tak nelíbí, ale není to úplná hrůza. Takže bych dala pět z deseti.











A teď se dostávám k těm horším. Nepoznala jsem z jaké to je země, i když jsem se snažila. Obal se mi nelíbí, už jenom proto, že vůbec nevychytali vzhled těch postav, přesněji Annu. Anna měla dlouhé hnědé vlasy a to mi přijde hodně důležité.








A poslední a nejhorší obal. A je z Německa. Bože ty croissanty. To je děs a hrůza! To je strašně hrozné. Já z toho nemůžu. Tak já to radši ukončím.








Tak ahoj!
♫Klárka

Která obálka se nejvíc líbí vám?

2 komentáře:

  1. Nejvíc se mi líbí třetí obálka odshoda, je fakt krásná!

    PS.: Jestli ti do toho můžu kecat (a to bez urážky!), zkus si přesně zjistit, která obálka je z které země, takhle na mě ten článek působí hrozně odfláknutě ;) Já vím, že ses snažila, ale je to jenom takový můj malý tip :)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. To jo, ale někdy je fakt těžké to zjistit. Ale i tak se budu příště více snažit... Klárka

      Vymazat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS