Postavy: Elizabeth Broufortová

sobota 6. srpna 2016

Všechny zdravím!
Asi už víte, že jsem začala psát knížku Klíč k času. Tady i na Wattpad. Takže moje další nová rubrika je o seznamování s postavami, které se v příběhu objevily. Tyhle články na Wattpadu nebudou, takže je můžete vidět jenom tady. Ale dost okecávání, všechno z tohohle článku pochopíte, takže si to užijte. A s kým jiným začít, než s hlavní postavou Elizabeth.


Celým jménen je Elizabeth Broufortová. A je jí patnáct let. Narodila se 11. 7. Ještě nedávno měla domácí učitelku, kvůli filmu, ve kterém hraje hlavní postavu. Ale teď chodí na Temple High, místní střední školu. Už od deseti let si přála, chodit na tuhle školu, ale doteď nemohla kvůli filmu. Film musí točit šest dní v týdnu, kromě neděle.
     Žije jenom se svou mamkou a sestrou, protože jejich otec je jednou opustil a neřekl, kam odjel. To bylo Elizabeth deset, takže její mladší sestře Any čtyři roky. Její mamka se jmenuje Sabina a je jí 38 let. Any je o necelých šest let mladší než Elizabeth. A teď je jí deset. Elizabeth má týden malou čivavu Lilly, ale zatím musela být v pokoji Elizabethiny mamky, aby se oni mohla starat. Elizabethina nejlepší kamarádak je Lucy Samahanová. Se kterou chodí do třídy.
     Elizabeth má krásné modré oči a hnědé vlasy, které jsou skoro černé, jako ještě hodně dalších lidí na této planetě, takže říká, že vypadá, jako každá druhá, i když všichni až na ni ví, že je něčím výjimečná. Její nejoblíbenější činnosti jsou hraní a spaní. Nemá osobní styl ohledně oblékání. Prostě nosí, co se jí líbí.
    

Snad jste se o Elizabeth dozvěděli víc. Jestli se vám tenhle článek líbil, dejte mi to vědět. Tady do komentářů nebo na Wattpadu. Doufám, že vás moje skoro knížka baví.


♫Klárka

Žádné komentáře:

Okomentovat

Četli jste tuto knihu? Podělte se o svůj názor. Každý komentář potěší!

 
FREE BLOGGER TEMPLATE BY DESIGNER BLOGS